top of page

Globální správa marketingových kanálů

Podnikáte v online prostředí? Nevíte si rady s jednotlivými reklamními platformami a hledáte cestu, jak zoptimalizovat svůj online marketing?


Když chcete nebo již podnikáte v online prostředí, tak potřebujete parťáka, který s vámi bude pravidelně komunikovat, perfektně rozumí marketingu, dokáže poskytovat komplexní informace o výkonu a bude dodávat spolehlivé služby. Na začátku je potřeba určit, které marketingové aktivity pro vás dávají největší smysl a na co se primárně zaměřit. Postupem času, jak bude vaše firma růst, budou přibývat i další marketingové činnosti, které bude potřeba pokrýt.


Sdílení marketingové agendy s více externími pracovníky znamená, že budete muset zadávat více úkolů, organizovat více lidí, spravovat více plánů a hlídat dodržování termínů, což je časově náročnější. Kromě toho v průběhu tvorby marketingových aktivit budete mít mnoho otázek, které nemůže zodpovědět jeden člověk. Jeden příklad za všechny – Google Ads může přivádět na váš web levně nové návštěvníky, ale jako samostatný akviziční zdroj není profitabilní. Tyto nové návštěvníky přesvědčíme ke koupi produktů kampaní na Facebooku. Jako strategie to nemá chybu, pokud to takto funguje. Pokud ale Facebook Ads a Google Ads spravují dva rozdílní dodavatelé marketingových služeb, k této strategii nedospějí.


Proč nevyužít příležitosti spojit síly s někým, kdo zastřeší veškeré marketingové aktivity a vytvoří individuální komplexní plán přímo pro vás?


Behavee je digitální marketingová agentura a náš profesionální servis zahrnuje správu PPC reklam na Google a Skliku, Facebook Ads, LinkedIn, Tiktok, postaráme se i o SEO a také pomůžeme se správou sociálních sítí. Budeme neustále pracovat na tom, abychom vám pomohli s kompletním online marketingem, nastavením strategie a rozvojem vašeho podnikání. Náš odborný tým má rozsáhlé zkušenosti v široké škále odvětví, včetně menších e-shopů, módních a lifestylových značek až po velké výrobní firmy.


Jako odborníci na internetový marketing zajišťujeme profesionální a zároveň přátelskou péči o klienty a zajišťujeme chod všech marketingových aktivit. Pokud hledáte marketingového parťáka, kontaktujte nás a proberte s námi své možnosti – rádi vám pomůžeme!


26 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page