top of page

HR Marketing

Naprostá většina našich klientů jsou e-shopy a proto typické zadání od nich často zní: „zvyšte nám obraty a/nebo profitabilitu“. Klienti poskytující služby zase poptávají potenciální zájemce o tyto služby, při zachování adekvátní nákladovosti. To je náš běžný denní chléb. Dnes bych vám rád představil novinku: online HR marketing.

O co jde?


Na dnešním pracovním trhu je stále těžší najít a získat ideálního kandidáta na vámi otevřenou pracovní pozici. Pokud někdo hledá zaměstnance nebo kontraktora, zpravidla se obrátí na některý z HR portálů, nebo využije služeb personální agentury. Jsou to osvědčená řešení, která ale mají jedno zásadní omezení: dokáží oslovit jen kandidáta, který aktivně hledá. Těch, zvlášť u některých profesí nebo oborů, není mnoho.

Agentura Behavee ve spolupráci se společností HRAIME nabízí lepší řešení. Pomocí online kampaní oslovíme nesrovnatelně větší množství potenciálních kandidátů, kteří jsou otevřeni změně, ale zatím sami aktivně nehledají – a tím pádem na HR portálech nejsou a personálky o nich neví.

Pro koho se naše nová služba hodí?

Poskytujeme širokou škálu řešení a dokážeme efektivně obsloužit potřeby jak velkých nadnárodních společností, tak i menších klientů. Pokud sháníte zaměstnance a nedaří se vám, nebo jen chcete mít možnost většího výběru, rádi vám pomůžeme, a to za velmi příznivé ceny.

Co k tomu potřebujeme?

Je to snadné, v zásadě potřebujeme to samé, jako kdybyste zadávali pracovní pozici na pracovní portál, nebo chystali podklady pro personální agenturu. Vše rádi vysvětlíme.

Jak začít?

Ozvěte se nám přes kontaktní formulář, nebo rovnou napište na info@behavee.com nebo zavolejte na +420 725 721 277.

75 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page