top of page

Kvalitní produktový feed

V jaké kondici je váš produktový feed? Zobrazujete se správně v produktových reklamách? Chcete vydělávat víc ze zbožových vyhledávačů a srovnávačů?

Všem našim klientům kontrolujeme produktové feedy ještě před spuštěním výkonnostního marketingu. Produktový feed je soubor informací o vašem sortimentu, který nabízíte k prodeji na e-shopu. Kvalitu produktového feedu kontrolujeme prostřednictvím nástroje s názvem Mergado.

Mergado

Mergado je platforma, která umožňuje provádět změny v datových feedech bez zásahu vývojáře. Nástroj Mergado pravidelně stahuje aktuální informace o zboží na e-shopu a následně připravuje výstupní data dle zadaných úprav a přednastavených funkcí. Náš zkušený tým Behavee umí zkontrolovat klasické nastavení pro správné fungování feedu a také Vám dokážeme přednastavit i pokročilejší funkce, které umožní upravovat skladovou dostupnost, nabízet prodlouženou záruku a mnoho dalšího. Výstupem je tedy kvalitní feed se kterým dále můžeme pracovat a používat ho pro potřeby produktových kampaní.

Pro koho se tato služba hodí

Správná úprava feedu se hodí jak menším e-shopům s pár produkty v nabídce, tak i velkým firmám s několikatisícovým sortimentem. Ať už máte vlastní e-shop na míru nebo používáte krabicové řešení, kontrola produktového feedu je správným začátkem naší spolupráce.

Správné nastavení produktového feedu zajišťuje efektivní fungování kampaní a růst tržeb pro klienta, proto produktovým feedům věnujeme velkou pozornost a péči.

Audit feedu

Potřebujete zkontrolovat kvalitu feedu? Chcete provést jednorázový audit a zaslat doporučení pro optimalizaci? Ozvěte se nám přes kontaktní formulář, nebo rovnou napište na info@behavee.com

38 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page