top of page

Naše partnerství mezi Behavee a Chance 4 Children

Zdaleka ne ve všech oblastech se nám v uplynulém roce 2023 dařilo, ale z tohoto máme opravdu velkou radost. Udělali jsme totiž další posun v naší snaze podporovat nejen růst našich klientů pomocí online marketingu, ale i pomoci trochu zlepšovat svět kolem nás. Rozšíření naší spolupráce s Chance 4 Children (C4C) je podle nás funkčním příkladem toho, jak propojit podnikání a dobročinnost, s reálnou pozitivní změnou. 

 

Chance 4 Children (www.c4c.cz) je nevládní nezisková organizace, která již 28 let podporuje děti z dětských domovů a roznáší terapii smíchem (Dr. Klaun) do nemocnic a domovů seniorů. 

 

S C4C jsme se dohodli, že jim darujeme 1 % z našeho agenturního obratu. Zároveň přispíváme částkou 100 Kč za pohovor, který uděláme s každým kandidátem na jakoukoli pracovní pozici v naší agentuře. Nejsme tak velcí, aby to byly miliony, ale věříme, že pomůžeme.  

 

Proč je naše podpora charity dobrá pro naše klienty? Chceme ukázat, že náš záměr jde dál než jen k ziskové společnosti. Záleží nám na všech našich klientech, máme je rádi, pracujeme pro ně nejen hlavou, ale i srdcem. A těšíme se z každé úspěšné kampaně nebo odeslaného e-mailu, protože nepomáhá jenom jim, ale i dětem, které to potřebují. 

 

Zapojení do charitativních aktivit baví i lidi u nás v týmu, nejenže zvyšuje spokojenost a loajalitu těch stávajících, ale také nám pomáhá oslovovat nové, které sdílejí naše hodnoty a chtějí pracovat pro společnost, která má pozitivní přesah. 

 

„Jsme vděčni za každého partnera, na kterého se můžeme spolehnout…“ říká Markéta Franke, předsedkyně nadačního fondu C4C a programová managerka. „Získávání prostředků pro naše projekty je pro nás velikým úkolem. Nejradši se soustředíme na poskytování služeb pro naše klienty – nemocnice, dětské domovy. To je práce, kterou děláme dlouho, máme ji rádi a dáváme do ní celé srdce. Každý partner, který nám pomáhá s tím, že nám důvěřuje a nechává nám možnost se soustředit na podstatu naší práce je skvělý partner.“ 

 

Spolupráci s C4C tedy vnímáme nejen jako finanční podporu. Je to partnerství, které snad pomáhá měnit životy a budeme rádi, když bude inspirovat i ostatní společnosti. Jako tým Behavee jsme hrdí, že nás C4C zapojilo do svých aktivit a děkujeme všem našim klientům a zaměstnancům, kteří pomáhají a fandí. Dobré srdce je pořád ještě „nejvíc“! 

29 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page