top of page

Nástroje online marketingu

Online marketing je rychle rostoucí odvětví, které vyžaduje stále více vědomostí a vychytávek, díky kterým budete klientům přinášet kýžené výsledky. Na pomoc si můžete pořídit, ať už bezplatně nebo za drobné poplatky, množství šikovných nástrojů.

V Behavee rádi pracujeme s šikovnými aplikacemi, doplňky a softwary. Některé z nich Vám níže představíme.

HotJar

Tento nástroj nám nahrazuje předchozí Behavee Tools, náš doplňek pro e-shopy na Shoptetu. Google Analytics řekne spoustu informací o každému uživateli, ale neukáže nám, kam se dívá, kde váhá a jak se celkově chová na dané stránce. HotJar nabízí populární HeatMapy a nahrávání pohybů myši návštěvníků. Vyžaduje pouze vložení JavaScriptu na Váš web. Pak už jen vyberete období, stránku a můžete vyhodnocovat. Jednotlivé kanály a kampaně můžete vyhodnocovat separátně.

Collabim

Kvalitní SEO se neobejde bez nástroje na analýzu klíčových slov. Collabim je u nás nejvyužívanější, ale velmi oblíbený je také MarketingMiner. Analyzuje nejenom české dotazy, ale i ty hledané v zahraničí. Funguje neplacená i placená verze, kdy placená je samozřejmě daleko více „nabombená“.

ClickCease

Nástroj ideální pro firmy s velkými objemy investic do Google Ads a Facebook Ads, protože blokuje klikání od konkurence, podvodné IP a VPN. Pokud například roboti navštíví cílové stránky, ClickCease je odhalí a přidá do vylučujících publik. Umí ušetřit nemalou část rozpočtu.

Integromat

Umí pomocí API propojit v podstatě téměř jakýkoli nástroj s jakýmkoli jiným. My ho nejčastěji využíváme při leadových kampaních. Integromat vyplněné kontakty pravidelně stahuje a odesílá do dokumentu, nasdíleného s klientem. Časem Vás začnou napadat různé kombinace co s čím propojit, a ušetřit si tak čas a manuální práci.

ClickUp

Je to v zásadě chytrý “úkolníček”, ve kterém sdílíme uvnitř agentury informace o klientech, rozdělujeme si práci a měříme odpracovaný čas. Clickup pravidelně připomíná co kdo v týmu má udělat a kolik času má k dispozici.

SEO meta in 1 click

Rozšíření od Googlu, který pomocí jednoho kliknutí odhalí veškeré SEO prvky na stránce. H1, H1, Titulky, názvy obrázků. A mnoho dalšího.

PipeDrive

CRM systém pro obchodníky. Skvělý nástroj pro udržení pozornosti o stavu všech rozpracovaných obchodních případů. Z praxe víme, že plnohodnotné používání nástroje “stojí a padá” s jeho uživatelskou přívětivostí a PipeDrive se nám líbí opravdu hodně. Pokud ho obchodník správně používá, už nikdy nezapomene poslat nabídku včas, nebo ohlídat klientovu odpověď.

71 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page