top of page

Náš závazek pomáhat: Partnerství s humanitární organizací Chance 4 Children


Jako malá online marketingová agentura, která pomáhá také malým e-commerce společnostem růst, věříme v sílu transformace. Naším posláním není jen vytvářet úspěšné marketingové kampaně, ale hlavně dělat to s upřímným a dobrým úmyslem klientovi pomoci. Dnes se s vámi chceme podělit o novinku, která do naší dobrosrdečné strategie zapadá.

Považujeme se za "online marketingový one-stop shop" a vedle dobré práce pro naše klienty a péče o náš tým chceme a máme síly pomáhat víc.

S hrdostí oznamujeme partnerství s humanitární nevládní organizací Chance 4 Children, která od roku 1997 neúnavně pomáhá dětem v České republice a na Slovensku. Poskytují podporu dětem vyrůstajícím v ústavní péči a dalších dětských zařízeních, a vedou je k hladšímu začlenění do společnosti bez stigmat, která je mohou označovat za občany druhé kategorie. Více se případně dočtete na jejich webu, včetně příběhu, jak se předsedkyně Nadace Chance 4 Children Markéta vydala na 668 km dlouhou jízdu na koloběžce a navštívila 15 dětských domovů.

Pevně věříme v to, co Chance 4 Children dělá a máme je rádi. Jejich cíl dávat dětem spravedlivou šanci celkem dobře rezonuje s naším posláním pomáhat malým klientům a dělat z nich ty silnější. Proto se zavazujeme věnovat Chance 4 Children 1 % z obratu naší agentury. Věříme, že tento příspěvek hmatatelně změní životy těchto dětí a dá jim větší šanci na úspěch v životě.

Co to znamená pro nás a naše klienty?

Pokud si nás jako klient zvolíte za svého partnera v oblasti digitálního marketingu, nejenže rozvíjíte své podnikání, ale také přispíváte na dobrou věc. Každá kampaň, každý odeslaný e-mail nebo opravený zbožový feed, veškeré aktivity, které společně realizujeme, hrají roli v proměně životů těchto dětí.

Pokud se k nám připojíte jako nový člen týmu, možná oceníte, že nezískáte jen fajn práci, kolegy a profesní růst, ale stanete se také součástí kultury, založené na dobrém srdci a pomáhání si.

Děkujeme, a ať se vám vše daří!


Petr Markovič

CEO

Behavee Agency

38 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page