top of page

O Behavee Agency

Ahoj, jsem Renata, marketingový specialista a copywriter v agentuře Behavee.

Když jsem před necelým rokem nastoupila do Behavee, přišla jsem mezi partu skvělých lidí a nadšenců v čele s Markétou, Tomášem, Sebastianem, Honzou, Michalem a Jurajem, kteří se ze všech sil snaží pomoct e-shopům (převážně na Shoptetu) s marketingem. Vytváří doplňky, které podnikatelům usnadňují stále složitější online marketing. Nejprve to byl nástroj Behavee Tools, který zjednodušoval webovou analytiku. Teď makají na Maffiliate, který se během roku vyvinul v komplexní nástroj, který dává nakupujícím i prodejcům nové možnosti nabízení skrze doporučování, slevy a výhody.

Naše agenturní část Behavee spolupracuje s touhle partou, protože je hodně e-shopů, kteří potřebují pomoct nejenom se vyznat v tom šíleném marketingu, ale také s nastavením, nasazením a inzerováním. Jdeme ruku v ruce a navzájem se podporujeme.

Behavee tím pádem není jenom obyčejná agentura, ale je to agentura, která má k sobě partu datových IT profíků, se kterými vyvíjí úplně nové marketingové kanály (Tools, Maffiliate), které pak nabízíme v první linii našim klientům.

Hlavní prioritou je profesionálně-přátelský přístup. S klienty se kamarádíme a děláme všechno proto, aby byli spokojení, protože to je náš jediný cíl.

Vyvíjíme se a rozšiřujeme si znalosti. Od nastavení PPC a správu sociálních sítí jsme se postupně vyšvihli tak, že umíme se zbožovými srovnávači, napsat článek, vytvořit analýzu klíčových slov, navrhnout strategii budování značky, pomoct s  tvorbou webu nebo řešit náročnější datovou analytiku.


Tým seniorních marketingových specialistů pokrývá všechny potřebné kompetence. Snažíme se vymýšlet tu nejlepší strategii vhodnou pro daný e-shop. V současnosti se staráme o desítky klientů, což je pro nás důkaz, že jdeme správným směrem.

Budeme rádi, pokud se případně stanete naším spokojeným klientem i vy.

105 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page